(1) 68°11’54.8″N 13°29’12.6″E

Us presento Drawn from nature un nou projecte que he treballat en temps de confinament amb material registrat anteriorment a l’any 2020 durant els meus viatges com a vivència artística.

La natura sempre és el punt zero dels meus projectes artístics. La geolocalització de les coordenades 68°11’54.8”N 13°29’12.6”E em porta al punt zero d’aquesta proposta artística.

El viatge és el fil conductor d’aquesta proposta; el viatge, com a vivència i com a metàfora, suposa una empremta que connecta amb la memòria; un sediment que convida a la introspecció. La realitat és necessària, no per copiar-la, sinó per viure-la.
Quan miro el paisatge no el copio sinó que visc en el paisatge. Després, passat el temps, el viscut, l’experiència s’expressa ella mateixa.

En la plasticitat de la sorra que rep l’empremta del pas, relaciono el meu viatge amb la idea de “vida a l’aire lliure” per descriure una filosofia de vida que explora i aprecia la natura a través de l’experiència directa d’una manera senzilla i sense complicacions, i això em serveix com a eix que defineix les estratègies del projecte artístic.

Els diferents continguts i referències del lloc d’aquest projecte artístic el podeu trobar en la pàgina del blog Drawn from nature on aniré explicant, en les properes publicacions, els diferents moments d’experiència creativa:

  • Referències de l’experiència. Com el paisatge pot desenvolupar una història
  • Explicar l’experiència. Procés i mitjà artístic.
  • Contingut de l’experiència. El silenci de la natura.
  • Conclusions de l’experiència. Estar connectada amb el lloc, no estar fora de lloc.
  • Drawn from nature. Materialitzar l’experiència.

12 respostes a «(1) 68°11’54.8″N 13°29’12.6″E»

  1. El bosc, la natura per mi és un espai de silenci, els missatges de fulles, llum, insectes em parlen… Camino de la mà de l’intuicio, la creativitat i les senyals….
    Em ressona moltíssim amb el que comparteixes Anna.
    Fa temps que no ho puc separar, tot el que sento, experimento al bosc ho porto a la meva feina*passió, el treball corporal conscient.
    Felicitats i endavant !! M’ha encantat el teu blog i la teva sensibilitat. Gràcies per compartir el teu projecte.

Deixa un comentari