Tallers de natura

Als tallers de natura farem una obra col·lectiva amb elements traslladats del món natural. El grup ja haurà fet una sortida al bosc on haurà experimentat la natura amb tots els sentits.

Els diversos materials naturals que haurem recollit conviden a dissenyar-los amb les tècniques d’elaboració que farem amb ajuda de diferents eines i d’aquesta manera aquests materials tindran un tractament artificial.

El grup experimentarà dos tipus d’experiència, d’una banda l’experiència adquirida  en el propi marc natural on únicament intervenen elements naturals, d’altra banda, podran experimentar el mateix canvi de context de l’element natural però traslladant-lo a un espai no natural ja sigui un espai tancat, ja sigui un objecte (en aquest cas l’espai de l’aula on es realitzarà el taller).

Com a proposta artística, penso que l’art és el resultat de qualsevol procés creatiu; per a mi, l’art és la interacció d’eines, intuïció, sentiment estètic, percepció, expressivitat, creativitat i atzar.

Gaudim de la natura !

Comentaris dels mestres sobre l’activitat

Hola Anna, moltíssimes gràcies pel teu taller, vam passar un matí molt maco. Els nens i les nenes estaven molt contents amb les seves obres d’art. Ho vas portar tot súper ben organitzat i em va agradar molt com els hi vas plantejar l’activitat i els comentaris que anaves fent mentre elaboraven el seu treball. GENIAL !!!

(Taller de natura realitzat amb alumnes de primer i segon de primària)

Bon dia Anna, el dilluns vam fer una trobada amb les famílies i vam fer la mostra del teu taller de natura, els va agradar molt. Aquesta setmana ho tindrem penjat i la que ve ja s’ho enduran a casa. Gràcies per la teva aportació a la creativitat plàstica dels nostres alumnes.

Deixa un comentari