NOVA LLUM, NOUS PROJECTES

Ara fa un any, a l’entrada del bloc, L’ESPLENDOR DE LA NATURA, vaig desitjar un 2020 ple de llum i de color. La veritat que ha estat un any amb poca llum i color en les arts i la cultura.

Un any ‘especial’ marcat per una pandèmia inesperada que ho ha condicionat tot i ha canviat radicalment el nostre dia a dia. Un any difícil d’oblidar.

No obstant això, l’arribada de l’any nou m’ il·lusiona a reprendre nous projectes que tinc guardats al calaix i que aniré mostrant en noves entrades al bloc.

Esperem que una nova llum torni a acolorir el nostre dia a dia.

Em Moments de Greixer que trobareu a l’apartat Obra, us mostro un recull d’imatges dels meus moments viscuts en un entorn de natura des de l’any 1997.

Reprendre nous projectes ha significat canviar la manera de viure nous entorns, i sempre tindré present l’experiència vital i artística que Greixer i els companys de viatge m’han aportat. Aquest allunyament m’ha dolgut especialment. Però aquí segueixo, amb moltes ganes de reprendre nous projectes.

Que gaudiu del canvi d’any més esperat de les nostres vides

6 respostes a «NOVA LLUM, NOUS PROJECTES»

  1. Doncs és una notícia perfecta. Molt contenta amb la represa i amb la il·lusió que traspua el teu escrit. Endavant Anna. Endavant 2021!!!

  2. Endavant amb els nous projectes i il.lusions, Anna. Segur que els aprenentatges adquiris de les vivències d’aquest 2020 tan inesperat portaran nova llum a la teva obra.

Deixa un comentari