(2) 68°11’54.8″N 13°29’12.6″E

 Drawn from nature és un nou projecte que he treballat en temps de confinament amb material registrat anteriorment a l’any 2020 durant els meus viatges com a vivència artística.

El procés d’aquest projecte artístic, no parteix de la creació física de l’obra, sinó que ve de molt abans. Està condicionat pel descobriment d’una imatge o un lloc que em captiva i emociona. Gairebé sempre sol ser un paisatge el que capta la meva atenció. Necessito observar el motiu i memoritzar des de prop, recollir fotografies que em serveixen de punt de partida per a desenvolupar les meves idees. No m’importa que les imatges que reuneixo no siguin de gran qualitat, ni que estiguin lligades directament amb el que estic treballant. De vegades és una textura, o simplement algun objecte que em suggereix allò que busco.

Aquesta experiència situa aquest treball entre la fotografia i la pintura, i intento establir un joc de mirades amb unes imatges que creen una tensió de contraris: natura-artifici, absència-presència,…

Podeu trobar en la pàgina del blog Drawn from nature un nou moment d’experiència creativa:

Contingut de l’experiència. El silenci de la natura.

Deixa un comentari