EL BOSC PENSA

El bosc pensa

En el nostre pas per la ciutat, els peus van traçant un camí marcat. I en el nostre caminar, sovint abstret, sovint nerviós, els pensaments voleien en aquest avançar accelerat. A vegades cal aturar-se. Parar. Mirar endins i enfora, i dels nostres pensaments fer-ne llavors per plantar.

Això mateix hem demanat a les persones que apadrinaran El Bosc Pensa. plantar una llavor, fruit del seu pensament, a la nostra ciutat, per tal que en pugui germinar la reflexió de les veïnes i veïns que, en passar, s’aturin. Parin. Mirin endins i enfora, disposats a seguir el brancam que anirà brotant. 

Que en aquest racó, prop de la llera d’un riu que raja pacient, arreli l’anhel de reflexionar, imaginar, discutir i dubtar. Que es nodreixi d’aquesta cultura fèrtil, en la que la literatura, la filosofia, la poesia, la ciència i totes les arts l’alimentin des del sòl. Que de la soca en creixi un tronc alt i ferm. Que la curiositat circuli per tota ramificació, com la saba, alimentant fins a l’últim branquilló. I els fruits seran l’endemà, per a totes i tots. Un canvi en nosaltres i un canvi cap al món. 

I qui són, aquestes persones que apadrinen El Bosc Pensa? Podeu trobar informació sobre els diferents escriptors, poetes, científics o pensadors a l’apartat de padrins de la web.  

http://www.manresacultura.cat/web/menu/13590-el-bosc-pensa

REFERENTS DE LA IMATGE DEL BOSC PENSA

L’ARBRE DEL PENSAMENT

PRIMER PREMI CONCURS D’ARTISTES MANRESANS

ARBRES DEL PENSAMENT UBICATS EN ESPAIS DE CONEIXEMENT

Obra adquirida per la empresa tecnològica

ARRELS

L’observació del creixement cíclic dels arbres em porten a treballar les estructures dels arbres: dibuixo la brancada de l’arbre, després en dibuixo una altra i a partir de la repetició, el dibuix va creixent i acaba emergint una altra representació que també connecta amb l’arbre,  les seves arrels. El procés d’experimentació a través del dibuix repetitiu ho podeu trobar en aquest enllaç https://blog.annacayuela.com/obra/arrels

2 respostes a «EL BOSC PENSA»

Deixa un comentari