FO5K ON TOUR. Una manera d’apropar-nos a l’art.

FO5K ON TOUR és una proposta de l’artista Mabel Nieto que va iniciar amb una exposició d’una sèrie d’obres al Cercle Artístic de Manresa i amb l’objectiu que la mostra sortís a l’exterior.

Aquestes obres han estat exposades en diferents barris de la ciutat i en façanes d’edificis particulars. Clicant la imatge podem contemplar com aquestes obres han adquirit un segell identificatiu i un efecte social: apropar-nos a l’art.

Gràcies Mabel.

TOT RECORDANT LA MABEL NIETO

El 24 d’octubre de 2021 la Mabel va marxar a onejar els colors per sobre els núvols després de patir una malaltia i el seu desig de compartir tota la seva activitat artística s’ha fet possible amb la mostra organitzada pel Cercle Artístic de Manresa, on la Mabel va formar part molt activa en aquesta entitat manresana.

L’exposició en homenatge a la Mabel que podeu veure a l’Espai d’Art del Cercle Artístic de Manresa fins al 25 de novembre., on es pot veure un petit tastet de la gran quantitat d’obres que ens va deixar.

Les obres formen part d’una subhasta on els diners recaptats seran destinats a una entitat que vetlla per les persones que pateixen o han patit algun problema de drogodependència. Per tant, us animo a que la visiteu i que si podeu i voleu participeu en la proposta.

Imatges de la inauguració

Difusió a la premsa

https://www.regio7.cat/cultures/2022/11/13/exposicio-cercle-artistic-manresa-exhibeix-78472012.html

https://www.naciodigital.cat/manresa/noticia/106397/cercle-artistic-manresa-tot-recordant-mabel-nieto-art-exposicio

Una resposta a «FO5K ON TOUR. Una manera d’apropar-nos a l’art.»

Deixa un comentari