Presentació

Hola a tothom, em presento com a blocaire, una definició que l’he trobat a Wikipèdia, aquí us mostro un fragment:

En informàtica, un bloc o bé bitàcola, (de l’anglès blog, truncació de weblog: diari web) és un diari interactiu personal (dip) a Internet. Un bloc és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (blocaire, blogaire o bloguista) i les que llegeixen puguin seguir tot el que s’ha publicat i editat.

En cada missatge o article d’un bloc els lectors poden escriure comentaris (si l’autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada bloc té el seu propi tema i n’hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.

Doncs ja hi sóc, en aquest món de les noves tecnologies, on podem tenir la capacitat per prendre la responsabilitat de la nostres vides en aquesta societat que compartim entre tots.

El culpable de tot això és el nostre amic de sempre Eduard qui va passar per casa i em va animar a iniciar-me en el món del bloc.

http://eduardramos.com/

La veritat és que tinc moltes ganes de compartir reflexions, opinions, esdeveniments, en definitiva experiències, en aquesta societat del coneixement que tot i venir carregada de nous problemes i nous reptes, és, crec jo, un avanç en aquest sentit.

Gràcies Eduard.

0 respostes a «Presentació»

  1. Ei Anna!, es un plaer ajudar-te en el que menys importa: el “com” i sense perdre temps gaudir del teu “que”. Amb l’alegria de veure el que has fet fins ara ja em sento ben pagat!. Continuem embloclicats !. Una abraçada i felicitats!!.

Deixa un comentari