Arriba la primavera

Ja arriba la primavera i ens convida a pensar en el creixement cíclic i la regeneració del nostre entorn.

M’agradaria compartir una altra manera de presentar la primavera a través d’una instal·lació pública i interactiva de l’artista canadenca Nicole Dextras.

The Mobile Garden Dress.                                                                                                                                                                                                                                    

Cada peça única es crea amb el que hi ha en cada temporada de temps, i el que està disponible ja sigui en el jardí de l’artista, o en les piles de compost del parc local.

El seu treball té a veure amb la recerca, ja que es tracta de crear, i que sovint s’inspira en una fulla o una flor que descobreix caminant o anant en bicicleta.

El vestit Mobile Garden va ser concebut com un jardí autosuficient i refugi portàtil per al nou nòmada urbà , amb testos de plantes comestibles i un mirinyac que es converteix en una tenda de campanya a la nit . Aquesta peça és 100% compostable i reciclable.

Realment un treball molt original l’obra d’aquesta artista que treballa amb materials efímers per accentuar els cicles de la natura i també per aportar una reflexió sobre la cultura de consum.

60_mgd-dji-sleep-400-72

60_mgd-plants-72-400

Curt documental sobre l’artista Nicole Dextras

Altres projectes de l’artista

Portfolio

2 respostes a «Arriba la primavera»

  1. M’agrada aquesta visió de la primavera mòbil, però aquest mirinyac no se’l deu pas posar l’artista, oi? Els testos també semblen orgànics… Fins aviat, Anna. Lluïsa

  2. M’agrada aquesta visió de la primavera mòbil, però aquest mirinyac no se’l deu pas posar l’artista, oi? Els testos també semblen orgànics… Fins aviat, Anna. Lluïsa

Deixa un comentari