EMPELTATS. Una fusió entre l’art i el vi.

Torna el Vi_suals, de nou en el marc de la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, un esdeveniment que té la voluntat de ser punt de trobada i projecció de futur de la cultura del vi de Manresa i el Bages.

També es presenta juntament amb la posada en marxa de Centre Històric d’Art,  una iniciativa per visibilitzar a través de l’art i la creació els espais en venda i lloguer, per fer més amable el carrer.

En aquesta ocasió el concepte Empeltats és l’eix temàtic escollit per una edició que se celebrarà del 15 de maig al 14 de juliol.

Enguany la mostra d’art s’ha plantejat amb un nou format: exposar l’obra dels artistes seleccionats en aparadors de locals disponibles del centre històric de Manresa.

S’han convidat els artistes Eva Cardona, Joan Carrió, Anna Cayuela, Alba Comas, Alèxia Lleonart, Josep Morral, Pep Pérez, Eder Pozo, Berni Puig, Periko Raspa, Aina Sallés i Pura Travé.

Us presento unes imatges de Vi_suals 19. Un itinerari d’art per aparadors disponibles del centre històric amb la presència dels artistes.

La meva participació ha estat amb l’obra Mutació i la podreu gaudir a l’aparador situatal carrer Muralla del Carme, 8 de Manresa.

En aquest enllaç trobareu les ubicacions del diferents aparadors i tota la programació de Vi_suals 2019 

https://www.manresa.cat/web/noticies/6841-el-projecte-cultural-vi-suals-presenta-la-programacio-d’enguany-sota-el-concepte-%C2%93empeltats%C2%94

Deixa un comentari